Mineralogie

Over ons

 

Mineralogie wordt in België exclusief verdeeld door Beauty&Energy bvba, totaalleverancier van unieke natuurproducten met meer dan 25 jaar ervaring. Beauty&Energy bestaat uit een gepassioneerd professioneel team om elke professional in de Beauty, Wellness, Hair en Health sector te ondersteunen met een uniek aanbod van natuurlijke producten.

Omdat de natuur de beste bron is voor uw schoonheid en gezondheid.

Onze merken samen : www.beauty-energy.be

 

Over de oprichting van Mineralogie

Mrs. Mary Van, een professionele visagiste, startte Mineralogie in 2003 in Dallas, de Verenigde Staten. Mary wou vrouwen een natuurlijk, voedende make-up aanbieden en besloot een eigen minerale make-uplijn op te starten.

Mary opteerde niet voor zomaar 'mineralen', maar de beste mineralen van pharmaceutische kwaliteit. Voedend voor de huid, met een natuurlijke dekking en een totale zonbescherming: Mineralogie was geboren!

 

THE CELEBRATION OF GLAMOUR AND BEAUTYFULL SKIN IN THE MOST NATURAL WAY

 

Phytocure

Phytocure is een gamma van hoogwaardige voedingssupplementen speciaal ontwikkeld voor uw schoonheid en welzijn. Bij gebruik van Phytocure voedingssupplementen voelt u zich fitter en vitaler. Uw huidstructuur verbetert zichtbaar en voelbaar.
Phytocure ligt in dezelfde lijn en filosofie van PHYTO 5 verzorgingen en producten, en is de perfect aanvulling voor inwendige ondersteuning.

De producten van Phytocure:

  • 100% natuurlijk
  • volledig plantaardig
  • vrij van toxische bestanddelen
  • voldoen aan de strengste productienormen
  • staan onder continue evaluatie en controle
  • steunt op meer dan 25 jaar ervaring
  • staat onder toezicht van een industrie apotheker

Meer weten? Kijk op www.phytocure.be

Phyto 5

Beauty&Energy bvba is totaalleverancier van unieke natuurproducten met meer dan 25 jaar ervaring. Beauty&Energy bestaat uit een gepassioneerd professioneel team om elke professional in de Beauty, Wellness, Hair en Health sector te ondersteunen met een uniek aanbod van natuurlijke producten.

Omdat de natuur de beste bron is voor uw schoonheid en gezondheid : www.phyto5.be

 

 

Naobay

Beauty & You

Naobay is ervan overtuigd dat natuurlijke producten beter zijn voor jou en voor het milieu.  Daarom zal je nooit schadelijke ingrediënten zoals parabenen, siliconen, PEG,... terugvinden in NAOBAY producten.  Met een mix van actieve organische oliën en plantenextracten heeft NAOBAY een lijn producten gecreëerd met voedende, hydraterende, kalmerende en regenererende eigenschappen.   Ook de verpakking is gemaakt uit gerecycleerd materiaal en is bioafbreekbaar.

 © 2013 Beauty&Energy bvba - Nieuwpoortsteenweg 161 B-8670 Koksijde (Oostduinkerke) - T +32 (0)58 414 818 - info@mineralmakeup.be - Website by Comsa!